Hollandse specialiteiten
Elk seizoen heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de herfst en de winter leveren wij specialiteiten die bij deze seizoenen passen, zoals stamppotten. Vanaf begin september maken wij stamppot zuurkool, boerenkool en hutspot. Dit maken wij natuurlijk af met een lekker stukje rookworst.
We hebben ook heerlijke hachee, rijk gevuld met heerlijk zacht draadjesvlees, dit is natuurlijk ook te combineren met hutspot.
Onze balkenbrij met en zonder lever is de lekkerste van Kampen en omstreken. Balkenbrij is een heerlijke bouillon met lever en spek. Dit word dan met meel tot een homogene massa geroerd.
Thuis even in plakken snijden en krokant bakken. Heerlijk op een bolletje met een beetje schenkstroop.
Onze winterse specialiteiten
- casselerrib heerlijk voor op de zuurkool
- zuurkoolspek
- mager gerookt spek; aan één stuk of in dobbelsteentjes
- vet gerookt spek; aan één stuk of in dobbelsteentjes
- kinnebakspek
- bakbloedworst
- bakleverworst
- schweine haxe
Erwtensoep
Een rijk gevulde erwtensoep uit eigen keuken, gemaakt van verse groenten, vlees en worst. De erwtensoep is verkrijgbaar per hele liter en wordt vers voor u ingevroren. Eventueel is er ook zoutloze erwtensoep verkrijgbaar.